To su neki uvjeti koji nisu normalni, koji nisu sportski i s kojima smo se prvi put svi susreli. Jako je bilo teško sve to psihički i fizički izdržati ali eto, to je iza nas. Ja uvijek volim kazati da se nije dobro okretati u prošlost. To što se dogodilo, što je bilo, ne možemo promijeniti ali sigurno da možemo promijeniti budućnost i našu igru. Nadam se da smo svi izvukli pouku iz toga svega, da ćemo izvući pouku i izaći jači kao momčad, kao reprezentacija za SP koje nam slijedi. Ma kako ne.
[UŽIVO<<<<] Hrvatska Egipat uživo gledati 13/01/2023 [UŽIVO<<<<] Hrvatska Egipat uživo gledati 13/01/2023. Iz Serie A stigla ponuda za Antu Budimira. Osasuna bez razmišljanja odbila
Zlatko Horvat s Ines Godom Forjan je približio dojmove i atmosferu. Inače, ovo je drugo prvenstvo koje odrađujemo bez Zlaje ratnika. Pogledajte što je nas Zlaja rekao Ines Godi Forjan. 38 - Nova godina, nove odluke, novi početak. Zvuči super, ali kako se motivirati i pokrenuti? Mi smo se pobrinuli za to, a na tebi je da pogledaš inspirativne priče i savjete naših rukometaša u Fresh Start podcastu. Pogledaj cijelu epizodu jer krije odgovore na pitanja koja ti mogu donijeti vrijednu FRESH START nagradu! Požuri i prijavi se brzo jer 10 gledatelja koji točno odgovore na pitanje za aktualni podcast dobivaju poklon-bon u vrijednosti od 135 eura u Lidlu. Idealno za nabavu zdravih namirnica i bolji početak 2023. godine.
56 - Egipćani zabijaju otpadak, Slavić je prvi pokušaj obranio. 5. 29 - Ivan Martinović zabija drugi gol Hrvatske na utakmici. 4-2. 6. 51 - Imamo -3 - 4-1 za Egipat. Mučimo se napočetku. 38 - Igor karačić je prvi izbor za sedmerce. Jaooo, promašio je. Jao... Karim Hendawy otvorio je opako utakmicu, skinuo dva sedmerca već. 4. 52 - Ulazi lopta u gol, Egipat vodi 3-1 i isključenje za naše. Prvo na utakmici.
Realno, sve to što se događalo nije bilo normalno. Nisu to bile realne, normalne sportske okolnosti. Jer, tu je bilo pitanje samo koja reprezentacija će do kraja izdržati s najviše igrača koji nisu zaraženi, tako da... Ruku na srce, ni mi nismo odigrali najbolji turnir na EP-u, tj i na SP ranije. Svjesni smo toga, naravno, i prihvaćamo kritike definitivno. S razlogom su nas ljudi kritizirali, s razlogom se govorilo o nama to što se govorilo, ali isto tako činjenica je da se nikad nismo našli u toj situaciji s koronom, u takvim jednim nenormalnim okolnostima", istaknuo je Luka i dodao:"Znači, nismo se nikad našli u situaciji, nitko od nas, da ja, primjerice, direktno iz sobe idem na utakmicu protiv Srbije.
Egipat - Hrvatska : Svjetsko prvenstvo 2023 - Rukomet Gdje gledati uživo na TV ili streamu. Odaberi kanale. TV Slo 2 [SI]. beIN Sports 4 Max [FR].
Sportklub: Naslovna UŽIVO na Facebooku: Ćavarova analiza nakon Hrvatske i Egipta 'Horvat ima puno briga, a Egipat i Srbija mogu
[Streaming<] Hrvatska Egipat uživo prijenos 13 siječnja 2023 [Streaming<] Hrvatska Egipat uživo prijenos 13 siječnja 2023 Gdje gledati Hrvatska - Egipat: Pola dvorane bit će za 'kauboje' I to
nazad. Igraju agresivniju i dublju obranu. Moramo ih zaustaviti u tranziciji", kazao je Ivano Balić. 12 - Josip Šarac se javio iz Jönköpinga i RTL nam je u emisiji Vrijeme je za rukomet hologramom doveo Josipa u studio. Čudo tehnologije, izgleda bolje nego da je stvarno u studiju. 03 - Filip Brkić javio se s Nikšom Kalebom iz Švedske: "Samo da konačno krene, da uzmemo bodove. Egipat je najteži suparnik, kako se ždrijeb posložio, to je utakmica koja ti praktički osigurava četvrtfinale", kazao je Filip Brkić, dok je Nikša Kaleb dodao:"Mi smo ta bolja reprezentacija, ako gledamo po govoru tijela".
[[STREAM@@]] Hrvatska Egipat prijenos 13 siječnja 2023 Hrvatska - Egipat rukomet Live prijenos uzivo - Collection Hrvatska - Egipat rukomet Live Gdje gledati prvu utakmicu Hrvatske na
Ima tu niz vrhunskih igrača, mladih i starijih, tako da je ova reprezentacija odlična kombinacija svega toga. Vidjet ćemo kako će to biti. Stvarno sam uzbuđen i jedva čekam da to sve krene. Siguran sam da su svi motivirani i željni dokazivanja. Jedva čekamo da krene". OVDJE pročitajte što nam je sve rekao Luka Cindrić. 44 - Pogledajte što nam je na okupljanju 27. prosinca kazao Dominik Kuzmanović, mladi vratar Nexea i hrvatske rukometne reprezentacije. Ima samo 21 godinu. 41 - Da, hrvatski reprezentativci itekako su spremni, motivirani i spremni za okršaj protiv Egipta. Svi jedva čekamo utakmicu, čekaju i navijači.
gol.hr - Sportske vijesti i rezultati Nogomet, košarka, tenis, rukomet, fight, skijanje – najvažnije sportske novosti i najnoviji rezultati sa sportskih
EGIPAT 22:31 Debakl Hrvatske na startu Svjetskog prvenstva Egipćane je sa sedam pogodaka predvodio Mahmoud Mohsen, a Yehia Elderaa i Ali Mohamed postigli su po pet. Uživo; Sastavi; Tablica;
HRT: Sport Najnovije i provjerene informacije uživo pratite iz minute u minutu na portalu hrt.hr. Jednim klikom do prijelomnih vijesti, novosti iz
(((STREAM))) Hrvatska Egipat uživo prijenos 13.01.2023 | intgen [TV PRIJENOS UŽIVO*] Hrvatska Egipat uživo gledati 13 HRUŽIVO OD 20:30 Hrvatska - Egipat: Kauboje na otvaranju čeka najzahtjevniji
Gdje gledati Hrvatska - Egipat, prijenos 1. kola SP-a? - hrsport.hr Saznajte gdje gledati Hrvatska - Egipat, prijenos prvoga kola Svjetskog rukometnog prvenstva koje se održava u Poljskoj i